« Back

40 jaar samenwerking tussen E & R B.V. en NETZSCH Grinding & Dispersing en WINKWORTH Mixers

40 years exp..jpg02 Jan

In 2020 viert E & R B.V. uit Vlaardingen samen met haar partners van het eerste uur, de NETZSCH Grinding & Dispersing Group uit Selb(D) en de firma WINKWORTH Mixers uit Basingstoke(UK) 40 jaar partnership in de Benelux.

Een mijlpaal voor E & R en beide partners waarvoor E & R al sinds 1980 het exclusieve agentschap in de Benelux voert. In de loop der jaren groeide het programma van zowel NETZSCH Grinding en Dispersing als WINKWORTH Mixers sterk, mede door acquisities, specialisatie en programma uitbreiding.

Etienne Esseveld, directeur-eigenaar van E & R : “Wij zijn trots en dankbaar op wat wij als zelfstandige familie onderneming samen met onze buitenlandse partners hebben bereikt in de Benelux”. Vele honderden meng- maal- dispergeer en kneedmachines werden in de afgelopen 40 jaar uitgeleverd & geïnstalleerd, en de succesvolle samenwerking met onze klanten geeft ons enorm veel energie en voldoening”.

In de loop van 2020 zal E & R B.V. middels diverse evenementen, beursdeelnames en acties uiting geven aan deze 40 jarige samenwerking.

                                                                                                                                                  

« Back

Footer-afbeeldingen.gif

Contact

Stoomloggerweg 1
3133 KT  Vlaardingen 

Telephone +31 (0)10 - 460 15 44
E-mail info@er-bv.com

Scroll to top