« Back

NETZSCH MasterMix® Dissolver

csm_NETZSCH_MasterMix_df1caf1a82.jpg10 Mar

Praktisch en goed gedispergeerd

De nieuwe NETZSCH MasterMix® Dissolver wordt gebruikt om vaste stoffen in vloeistoffen te dispergeren. Het product wordt batchgewijs gemengd in een uitwisselbare tank.

De dissolver is een snel dispergeersysteem met hoge capaciteit, met een breed scala aan mogelijkheden en een hoog rendement. Het product wordt radiaal gedispergeerd door de dissolver schijf, waarbij de productstroming in een vortex patroon via de bovenzijde en onderzijde alsmede de tankwand wordt teruggeleid naar de dissolver schijf . Afschuifkrachten rond de omtrek van de getande dissolver schijf resulteren in een zeer efficiënte verspreiding, goede bevochtiging en de-agglomeratie van product deeltjes. Voor producten met een hoge viscositeit kan een wandschraper worden gebruikt om het meng- en dispergeerproces te ondersteunen.

NETZSCH Mastermix Dissolvers zijn standaard o.a. voorzien van: een operator vriendelijk bedieningspaneel, snelheidsregeling via frequentieregelaar en snelheidsindicator met automatische snelheidsreductie, hydraulische hef- en daalinrichting middels drukknoppen, een instelbaar tankklemmechanisme, RVS as en dissolver schijf, éénvoudig te reinigen deksel, noodzakelijke veiligheidssystemen, en vervaardigd volgens CE & ATEX richtlijnen.

Opties: Toepassing van specifieke tankontwerpen en deksels, Vacuümuitvoering, Aangedreven wandschraper geschikt voor meerdere tankdiameters, Temperatuursensor, Timer, Ontwerp voor bordes of plafondmontage, Diverse ATEX uitvoeringen, Speciale tankklemmechanismen, PLC-gestuurde units met loadcell weegsystemen en batch controllers, CIP systemen.

NETZSCH_MasterMix_22_frontsideview.jpg

« Back

Footer-afbeeldingen.gif

Contact

Stoomloggerweg 1
3133 KT  Vlaardingen 

Telephone +31 (0)10 - 460 15 44
E-mail info@er-bv.com

Scroll to top